Kenwood Cooking Chef XL

Reklame - Artikkelen inneholder annonselenker som kan gi HusHageHobby inntekter. I denne artikkelen er det fra - Bakeren og Kokken

Jeg har alltid vært opptatt av matlaging, og jeg er veldig glad i kjøkkenutstyr. Derfor ble jeg veldig begeistret da jeg fant Kenwood Cooking Chef XL. Denne kjøkkenmaskinen har virkelig mange spennende funksjoner og forhåpentligvis vil endre måten jeg lager mat på. I dette innlegget vil jeg dele mine første erfaringer med dere. En slik maskin kan kjøpes hos Bakeren og Kokken

Hovedpunkter

Noen av de hovedpunktene som jeg liker med maskinen:

Motor

Kenwood Cooking Chef XL er utstyrt en kraftig 1500-watts motor som håndterer blant annet gjærdeg med opp til 1,6kg mel.

Induksjonsvarme

Induksjonsvarmen kan justeres fra 20° til 180°C, gir presis kontroll over temperaturen, noe som er perfekt for alt fra smelting av sjokolade til langtidskoking av gryteretter. I tillegg kan den benyttes for å få raskere heving.

Berøringsskjerm

En 4,3-tommers berøringsskjermen gjør det enkelt å navigere i menyene og stille inn maskinen.

Vekt

Det er en innebygd vekt, slik at man kan måle opp ingrediensene rett i maskinen.

Stoppeklokke

Innebygd stoppeklokke som kan benyttes både til å ta tiden, men også å telle ned og stoppe maskinen når den er ferdig.

Wifi og oppskrifter

Dersom man ønsker kan maskinen kobles til Wifi. Ved å bruke Kenwood World-appen, kan man laste opp oppskrifter til maskinen og styre den ved hjelp av appen.

Piske og røre

Det er to forskjellige metoder å få maskinen til å gå rundt. Å piske, er det vanlige måten hvor maskinen går på en konstant hastiget og man kan justere hastigheten fra minimum til maks. Den andre måten er røring. Her er det fire varianter av røring, hvor den ene er kontinuerlig, og de tre andre er med forskjellige oppholdstider.

Pakken

Det var en stor pakke som kom i posten. Maskinen er godt pakket inn i en eske og veide ca 25kg. Esken på bilde, var pakket inn i en transporteske i tillegg.

Tilbehøret var godt pakket i en egen eske hvor alle tingene hadde sin egen plass.

Medfølgende tilbehør

Til min maskin fulgte det med flere visper og utstyr. I tillegg til det som er på bildet over, fulgte det også med «ballong»-visp og sprutebeskyttelsesdeksler.

Alt utstyret skal tåle oppvaskmaskin, og det er jo en fordel.

Visp

Vispen er god til å piske egg og krem.

K-spade

K-spaden kan for eksempel brukes for å lage sukkerbrød

Røreverktøy og Røreassistentklemme

Dette benyttes for å lage gryteretter, supper og grøt.

Kremvisp (slikkepottvisp)

Benyttes for eksempel når man smelter sjokolade. Denne «tørker» kantene på bollen mens den går rundt.

Deigredskap (eltekrok)

Eltekroken benyttes på gjærdeiger.

Damtilbehør

Damptilbehøret benyttes for å dampe blant annet grønsaker. Kan også benyttes for å koke egg.

Tilkobling Wifi

For å koble Kenwood Cooking Chef XL til WiFi, kan du følge disse trinnene:

  • Slå på maskinen: Sørg for at kjøkkenmaskinen er slått på og klar til bruk.
  • Åpne Kenwood World-appen: Last ned og åpne Kenwood World-appen på din smarttelefon eller nettbrett.
  • Opprett en konto eller logg inn: Hvis du ikke allerede har en konto, opprett en ny. Hvis du har en konto, logg inn.
  • Koble til WiFi: Følg instruksjonene i appen for å koble kjøkkenmaskinen til ditt WiFi-nettverk. Dette innebærer vanligvis å velge ditt nettverk og skrive inn passordet.
  • Når kjøkkenmaskinen er koblet til WiFi, vil appen be deg om å pare enhetene. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre paringen.
  • Når tilkoblingen er fullført, kan du bruke appen til å styre kjøkkenmaskinen. Her får du tilgang til oppskrifter og justere innstillinger.

Video fra Kenwood

En video sier mer enn 1000 ord. Her er videoen til Kenwood:

I tiden fremover vil det komme flere blogginlegg som viser hvordan denne maskinen fungerer i praksis.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *