Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for HusHageHobby sine nettsteder. Hushagehobby Forshaug (org. no. 922 801 355) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på disse nettsidene. Ta kontakt for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjeneste

Personopplysninger som behandles

HusHageHobby samler ikke inn personopplysninger som personnummer eller opplysninger om betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes

  • Navn
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Innhenting av informasjon

HusHageHobby innhenter informasjonen gjennom cookies, kontaktskjema, kommentarer og ved eventuell kontakt på telefon eller epost.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettsidene kan samle informasjon om deg, ved bruk av informasjonskapsler og videre innebygd innhold til tredjeparts sporing.

Formål med innhenting av informasjon

Informasjonen innhentes for å kunne tilby leserne og kundene et relevant innhold. For å kunne leie utstyr er det også påkrevd med informasjon. Betaling for tjenester med kort håndteres av 3. part, slik som Vipps, Paypal eller lignende. Fakturering håndteres i Visma.

Sletting av informasjon

Informasjon slettes på forespørsel.

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men i noen tilfeller vil det kunne være behov for å dele med underleverandører i forbindelse med leveranse av tjenesten.

Rettigheter

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Du som bruker av vår nettside kan kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan opplysningene behandles. Dersom det er noe feil, kan du kreve retting, sletting og begrensninger i hvordan opplysningene skal behandles i henhold til personopplysningsloven.

Dersom du mener at HusHageHobby Forshaug ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

HusHageHobby Forshaug
c/o Tom Erik Forshaug
Dronning Mauds Gate 12A
4044 Hafrsfjord
+47 99205640