Ferdig med mur og planting rundt hagedam


Reklame - Artikkelen inneholder annonselenker

Jeg tok mot til meg, og fullførte muren rundt hagedammen. Det å kappe de få kubbesteinene som gjenstår har blitt utsatt veldig lenge. Men siden det ikke regner lenger, så er det på tide å få dette ferdig.

Muring og plantingUtfordingen med å kappe steinen er støv og støy. Bruker støvmaske, hørselvern og briller når jeg kapper steinen. Bruker en 220mm diamantskive på DeWalt vinkelkutteren. Mitt beste tips når det gjelder å kappe slik stein, er å gjøre det når det er litt vind.

For å skille området hvor jeg har planten jordskokk fra hvor jeg skal ha Lavendel, setter jeg opp noen enkle terrassebord som avgrensing. Bordet er skrudd fast til noen lekter som er spisset i den ene enden før de er banket fast.

Rundt Lavendel plantene skal jeg ha Floralux® Kakao Skall . De skal holde både snegler og katter unna hagedammen og jordskokken. Kakao skall kan være giftig for hunder å spise, men nå har jeg ikke hund så jeg anser ikke det som noen problem. Den eneste leverandøren jeg vet om i Stavanger er hos Edens Have i Tananger.  For mer informasjon om Kakao skall kan leses her.

Her er Lavendel plantet og Kakao skallet lagt ut. Har også vannet kakao skallet slik at det skal binde seg. I følge Edens Have er en av fordelene med Kakao skallet i forhold til vanlig bark, er at det tilfører jorden næring når den brytes ned,

En kveld på sneglejakt fant jeg dessverre denne sneglen krypene på kakaoen, så det kan se ut som at sneglene ikke liker Kakao skall som en sannhet med modifikasjoner…Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *