Første prosjekt – Test av Hydroponics – 22. august 2015


Reklame - Artikkelen inneholder annonselenker

Etter en del surfing og lesing om hydroponics ble det fristende å teste dette på egen hånd. Siden jeg har drevet med akvarie i mange år og flere forskjellige oppussingprosjekter var det lett å komme igang da jeg hadde det meste av det jeg trengte allerede.

Vi hadde flere nysådde paprikaplanter i vinduskarmen som hadde blitt 3 cm lang og fått de første bladene. For å se hvor vellyket DWC (deep water culture) prosjektet var det veldig greit å ha en referansegruppe i mer tradisjonell dyrkningsmetode.

Siden jeg starter denne bloggen etter jeg har kommet godt igang, har jeg dessverre ikke bilder av de første stadiene.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *