Innkledning av hagedam


Reklame - Artikkelen inneholder annonselenker

Kveldens aktivitet har vært å kle inn dammen. Det tok litt lenger tid en hva jeg hadde trodd, men det er jo ikke uvanlig. F16052401 - kledning damKledningen kløyvde jeg med en vinkel på 20° slik at vann kan let renne av. Brukte terrassebord på 28×148 mm som utgangspunkt.

 

Bak kledningen festet jeg noen lekter på ca 5mm tykke slik at det ikke skal legge seg for mye fuktighet bak kledningen.

De to første bordene på plass. Montere med ca 1 cm mellomrom.

Så langt kom jeg I kveld, så nok å gjøre I morgen også!

For å få litt bedre effekt av fossen, skrudde jeg fast noe avkapp av polycarbonate (plexiglass). For å tette skruehullene brukte jeg silikon, så håper dette holder.

 Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *