Klipping av hekken


Reklame - Artikkelen inneholder annonselenker

Hekken har vokst over alle proposjoner, og som tidligere skrevet har hekksaksen vært til reperasjon (Se dette innlegget Full stopp i hekklippingen – Hekksakshavari )

Nå har jeg endelig fått en ny hekksaks av Plantasjen. Det ble en helt ny av samme type (McCulloch Superlite 4528) . Så håper alle gode ting er tre. Det har vært ganske frustrerende å vente på hva som skulle skje, da det var umulig å få noen tilbakemelding fra Plantasjen før jeg plutselig fikk en mail at det var bare å hente en ny. Det hele tok 20 dager.

Kassen til hekksaksen er rimelig falma, så det kan tyde på at det ikke er noe stor omsetning på disse. De har visst forøvrig gått ut av sortimentet til Plantasjen.

Her står hekksaksen på tomgang, klar til dyst.

Ble mye greiner av klippingen. Tok vel ca 1 meter ned i hekken. Utrolig greit med en bensindrevet hekksaks når man skal ta så mye. Saksen klarer greiner på ca 2,5 cm.

Hekken ferdig klippet. Ble veldig tynn i toppen og et område på siden. Hekken har gått som en S tidligere, så jeg prøver å rette den mer opp slik den blir rett.  Vurderer å kutte den enda mer ned til våren.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *