Nykjøpt skumkanon og mikrofiber klut


Reklame - Artikkelen inneholder annonselenker

En kveld så jeg en annonse på Facbook om bilpleieutstyr, og fant ut det var på tide å kjøpe seg en ny skumkanon! Hadde tidligere en orginal Karcher, men den fungerte ikke tilfredstillende.

Valget falt ned på en Skumkanon med Kärcherkobling i plast* fra Bilpleiekongen. Kjøpte samtidig en mikrofiberklut av typen Diamond Perl Tørkehåndkle Extra Large*. Som såpe ble det WashKing Diamond Active Foamwash*. 


Skumkannonen ble levert «flatpakket» i god IKEA stil, bare uten bruksanvisning. Men heldigvis er det få deler som skal skrues sammen.


Her er gjengetape surret rundt gjengeovergangen. For å skru denne fast er det behov for en 14mm fastnøkkel eller skiftenøkkel. Slangen er også presset på plass.


Det var fort gjort å montere alt sammen. Tok bare et par minutter 🙂 Som blandingsforhold på flaska, fylte jeg på 1dl såpe og 9dl vann.

 

Test av skumkannon fra Bilpleiekongen:


Bilen klar til vask


En runde med skumkanonen. Stilt på maks blanding. Og mye skum ble det! Bare pass på om det er mye vind, så flyr skummet litt annerledes enn vann (fikk erfart dette på den våte måten).


Såpa skylt bort med høytrykksspyleren.


Den nye kluten gjorde underverker. Aldri har jeg tørket bilen så kjapt! Meget fornøyd!

Kjekt med nyvasket bil!

Problemet med vasking av bil, er at man ser hvor dårlig lakken har blitt behandlet med manglende polering. Så i dag ble DITEC behandling bestilt!  

For å se resultatet av Ditec behandlingen, se dette innlegget!

 

Anbefaler videoen til Bilpleiekongen for flere gode tips om bruk av dette utstyret:

 

 

 

 

*Annonselenker. Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *