Robomow som ikke tåler Vestlandsvær


Reklame - Artikkelen inneholder annonselenker

Det er ikke kun vi som har tatt sommerferie i år. Vi hadde ikke mer enn satt kursen mot Frankrike, før Robomow’en fant ut at den også ønsket ferie.

Tydeligvis har det vært enRobomow knapp inntryket del regn mens vi var borte, for en av knappene på styringspanelet er blitt deffekt. Det ser ut som det er en del fukt som har kommet inn i klipperen. Det er ikke mange månedene siden dette panelet ble byttet sist på garantien.  (Se artikkelen her: Robomow tilbake i tjeneste – 06. Mai 2016). Så nå er det tilbake til Elkjøp for ny reperasjon.

Så jeg må spørre meg selv:

Tåler ikke Robomow regn?

 

Prøvde å «lure» igang klipperen med å bruke app’en på telefonen, men fikk opp en tilsvarende melding om at en knapp var inntrykt.

Da var det bare en ting å gjøre, finne frem den gode gamle Partner gressklipperen å gyve løs på god gammel måte.

 

 
Høyt gress som var tungt for klipperen. Kunne ikke kjøre for hardt på, for da stoppet den bare. Problemet var også at det er en bioklipper, så plenen måtte rakes etter klippingen var ferdig. Bioklipper fungerer utmerket så lenge man klipper ofte, men ikke når gresset er 25cm høyt.5 kommentarer til “Robomow som ikke tåler Vestlandsvær

  1. Robomow tåler heller ikke trøndervær. Fikk samme problem og oppdaget at vann var kommet inn i klipperens elektriske komponenter (displayet). Jeg tok kontakt med Supporthjelpen som sa at dette hadde de aldri vært ute for tidligere. Vi ble imidlertid enige om at jeg fikk tilsendt nytt display mot at jeg sendte det vanninntrukne tilbake. En titt på det tilsendte displayet viste at det var forsøkt tettet med silikon på enkelte steder, ergo må dette være en kjent svakhet! Nå har det regnet en stund, fuktighet har kommet i displayet og klipperen står atter en gang. Styr unna Robomow hvis du bor i områder med fare for nedbør!

    1. Klipperen min må inn for å bytte display og knapper igjen i år. Kanskje de burde gjøre noe med designet? Alternativt er å sy regntrekk til klipperen….

  2. Samme problem med min Robomow MS100 her i dag etter helgens kraftige regnbyger i Oslo.

    H

  3. Ser det er flere som sliter med trønderværet og Robomow ja. Knappene har ikke fungert etter regnværsperioden som var i midten av juni… Robomow RC308 her.

  4. Har en RS 620 med samme problem. Skifta komplett display ., uten resultat. Det kan virke som problemet er en annen plassNå står den på FK for reparasjon, noko som det virker dei ikkje kan?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *