Farvell Robomow


Reklame - Artikkelen inneholder annonselenker

Nytt år og nye feil på Robomow klipperen. Som i år og alle tidligere år starter sesongen med feil på klipperen.

I år kom det en ny variant som jeg ikke har vært borti tidligere, «Batteri Frakoblet». Det som er spesielt er teksten, for å klare å få lys i displayet er batteriet tilkoblet (den står ikke i laderen). På Robomow appen står det at batteriet er 100% oppladet.

Jeg har ikke funnet informasjon om feilen verken i bruksanvisningen eller på nett. Demonterte klipperen og sjekket spenningen på batteriet. Spenningen er 27,5volt. Målte også BMS’en som også hadde fine verdier.

Frustrasjon

Nå har jeg hatt klipperen i 6-7 år, og hvert år har det vært en nye feil. Klipperen har fått nye motorer, hovedkort og bryterpanel. Så når denne pensjoneres nå, blir det garantert ikke en ny Robomow!

Når frustrasjonen har lagt seg, blir nok klipperen hentet frem igjen for å modifisere den med ny elektronikk. Kom over et morsomt prosjekt som heter OpenMower. Denne teknologien baserer seg på GPS i stedet for kantsløyfe.Én kommentar til “Farvell Robomow

  1. Jeg hadde samme feilmelding, «batteri frakoblet» på RS625 Pro, 2017-modell. Kjøpte ny «multi-kabel» fra batteri til hovedkortet, den som kobles på kabelen fra batteriet som består av mange ledninger, svart plugg. Det fikset problemet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *